Theorie Veelgestelde vragen

Voor het behalen van je autorijbewijs heb je natuurlijk ook een theoriecertificaat nodig.
Daarom bieden wij jou de theoriecursus aan verdeeld over 5 avonden inclusief Theorie-Examen.

Op deze manier beschik je volledig over de juiste kennis en inzicht dat direct aansluit op jouw praktijkopleiding.

Tevens zal jouw praktijkopleiding vlotter verlopen en kansen vergroten voor het behalen van het praktijkexamen.

De theoriecursus zal plaats vinden bij het Lodewijk college Terneuzen, Zeldenrustlaan 2, 4535 EG en voor het Theorie-Examen bij het examencentrum CBR in Goes, M. A. de Ruijterlaan 2, 4461 GE.

Check de datums en meld je nu aan!
De leerlingen die deelnemen aan de theoriecursus hebben over het algemeen al een drukke school of werkdag erop zitten. 2 uur Verkeers-Theorie in de avond zal dan ook meer dan voldoende zijn en op die manier blijft het lang bij.
Een groot voordeel van meerdere avonden is dat de leerlingen bij het thuis studeren met nieuwe vragen kunnen komen. In de klas zal hier voldoende tijd aan besteedt worden.
Er zit zeker een groot voordeel aan om na een dagcursus meteen Theorie-Examen te doen en dan ook direct te slagen voor het Theorie-Certificaat.

Een goede reden kan bijvoorbeeld zijn omdat je simpelweg te weinig tijd heb, niet in de avonduren Theorie cursus kan volgen of zelfs al meerdere keren het Theorie-Examen heb geprobeerd te behalen, maar helaas nog altijd niet is gelukt.

Helaas blijft de leerstof bij veel mensen niet lang genoeg hangen. Tijdens de praktijkopleiding kan er een te kort aan kennis en inzicht ontstaan.
Je hebt dan simpelweg meer rijlessen nodig om op het juiste niveau voor het praktijkexamen te komen.

Hierdoor kan de praktijkopleiding uiteindelijk toch meer tijd en geld gaan kosten.
Met de Online-Theorie kan je op ieder moment en waar je maar wilt leren. Na aankoop van een Online-Theorie pakket krijg je van ons een inlogcode waarmee je via onze site/ Mijntheorie gemakkelijk in kan loggen. Heb je vragen dan kan je instructeur je altijd extra uitleg geven.
Een belangrijk onderdeel van je rijbewijs halen is het Theorie-Examen. Velen zien hiertegen op of onderschatten de zwaarte van het theorie-examen. Hierdoor gebeurt het dan ook regelmatig dat iemand zelfs meerdere keren het Theorie-Examen opnieuw moet gaan doen. Dit is erg jammer, het kost je dan veel geld en extra tijd. Wij adviseren jou dan ook om op tijd te starten met het leren van je Theorie-Examen.

Je mag vanaf 16 jaar deelnemen aan het Theorie-Examen en je Theorie-certificaat is 1,5 jaar geldig.
Het Theorie-Examen kan je zelf aanvragen via www.cbr.nl Je logt in met je persoonlijke DigiD bij mijn CBR en betaalt het examen met IDEAL.

Wil je dit liever niet zelf doen? Geen probleem! Wij kunnen dit ook voor jou regelen.

Maak je gebruik van de auto theorie cursus? Dan regelen wij samen met jou het Theorie-Examen!
Alle Theorie-Examens worden binnen de provincie Zeeland afgenomen bij het CBR Examencentrum in Goes.

Wij willen graag voor jou het Theorie-Examen reserveren.

Maar voor het vervoer dient zelf gezorgd te worden.

Adres Examencentrum Goes:
M.A. de Ruijterlaan 2 4461 GE Goes
De Auto-Theorie cursus dient minimaal 2 dagen voor start van de cursus betaald te zijn. Indien de betaling niet tijdig wordt voldaan behoud Tour rijopleiding zich het recht om de cursus te annuleren.

Het Theorie-Examen wordt pas na ontvangst van de betaling aangevraagd.
Het kan natuurlijk voorkomen dat je door omstandigheden niet aanwezig kan zijn op de cursus of het examen. Helaas is het NIET MOGELIJK om de geannuleerde les of examen op een ander moment te volgen/ geld hiervoor retour te ontvangen.